14 februarie în muzică

S-a născut Rob Thomas, cântăreţ.

2008Liam Gallagher de la Oasis s-a căsătorit cu fosta componentă a trupei All Saints, Nicole appleton, într-o ceremonie civilă, la Londra.

2005 – Revista ‘Kerrang!’ a anunţat rezultatele finale ale unui sondaj realizat de cititorii săi, ce au desemnat cele mai bune albume rock ale tuturor timpurilor din Marea Britanie. Pe primul loc s-au clasat cei de la Black Sabbath (‘Black Sabbath’), pe doi au fost urmaţi de Iron Maiden (‘Number of the Beast’) iar pe trei au fost desemnaţi cei de la Sex Pistols (‘Never Mind the Bollocks’).

2004Dave Holland de la Judas Priest a fost închis pentru comportament indecent şi asalt, plus tentativă de viol a unui băiat de 17 ani.

2003 – Nişte casete furate, cu înregistările de pe ‘White Album’ şi ‘Abbey Road’ ale trupei Beatles, au fost găsite de poliţişti în Australia. Fuseseră scoase la vânzare iar anunţul era dat într-un ziar local.

1998‘My Heart Will Go On’ a lui Celine Dion a stabilit un record, fiind difuzată de 116 milioane de ori, la posturile de radio din S.U.A.

1973David Bowie a leşinat în timpul unui concert la ‘Radio City Music Hall’ în New York.

1972 – S-a născut Rob Thomas, cântăreţ.

1959 – S-a născut Ice-T (Tracy Morrow), rapper.

1947 – S-a născut Tim Buckley, cântăreţ şi compozitor.