Confidenţialitate

100 de bonuri fiscale vor fi alese câştigătoare dintre cele de 509 lei, emise pe 1 iunie

Bonurile fiscale cu valoarea de 509 lei şi care au fost emise pe data 1 iunie vor participa în extragerea finală în urma căreia vor fi desemnaţi 100 de câştigători.

Ca la precedenta extragere, fondul de premiere este de un milion de lei.

Astăzi, Loteria Română a organizat extragerea din urne a bilelor care a desemnat ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare în prima etapă de selecţie.

După centralizarea bonurilor câştigătoare, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

Cei care au bonuri câştigătoare trebuie să depună cererile de revendicare în maxim 30 de zile de la extragere, începând chiar cu ziua următoare acesteia, cu bonului fiscal câştigător în original, alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul şi seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data şi ora emiterii precum şi numărul de ordine).