Confidenţialitate

10 citate despre dragoste care să te inspire

În fiecare zi, la Europa FM, Clubul de Seară te inspiră cu un citat care să te pună pe gânduri, să te deconecteze de la probleme şi să te (re)conecteze cu lucrurile cu adevărat importante.

În această săptămână, Toader Păun a ales ca temă pentru citatele din Clubul de Seară cele mai frumoase citate despre dragoste.

Cu iubire, sentimente aprinse de cele mai frumoase trăiri umane, Clubul de Seară îţi prezintă 10 citate despre dragoste care să te inspire în fiecare zi.

În acest articol am ales citate despre dragoste inclusiv  din scrierile lui Gabriel Liiceanu, Liviu Rebreanu, Honoré de Balzac şi Antoine de Saint-Exupéry.

Ştii un alt citat frumos? Adaugă-l la acest articol sub forma unui comentariu!

Citate-in-Clubul-de-Seara-2015a-iubi Citate-in-Clubul-de-Seara-2015-Dagostea-ne-face-oameni Citate-in-Clubul-de-Seara-2015-emotiile-pe-note Citate-in-Clubul-de-Seara-2015-exista-intotdeauna-ceva-de-iubit Citate-in-Clubul-de-Seara-2015-invata-iubirea Citate-in-Clubul-de-Seara-2015-judeci-sau-iubesti Citate-in-Clubul-de-Seara-2015-o-picatura-de-iubire Citate-in-Clubul-de-Seara-2015-te-iubesc-pentru-ca-te-iubesc Citate-in-Clubul-de-Seara-persoana-care-nu-cere-nimic