10 aprilie in muzica

S-a născut Mandy Moore.

2005 – A fost difuzat ultimul episod din The Osbournes în Marea Britanie.

2001Sean ‘P Diddy’ Combs a fost oprit de poliţia din Golden Beach, Miami, pentru a fi informat că permisul i-a fost suspendat. Totuşi, nu a fost arestat pentru că a declarat ca nu ştia de suspendare.

2001Eminem a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare şi a primit o amendă de 5600 de lire sterline după ce a recunoscut că a avut asupra sa o armă de contrabandă. Rapperul a ajuns la judecată în urma unui incident ce a avut loc în faţa unui club din Michigan, după ce l-a ameninţat cu pistolul pe John Guerra. Motivul: îi sărutase soţia.

1994 – Peste 5000 de fani au participat la o slujbă ţinuţă în memoria lui Kurt Cobain.

1985Madonna a început primul ei turneu, ‘The Virgin Tour’, în Seattle, Washington.

1984v

1979 – S-a născut Sophie Ellis Bextor.

1970 – În timpul unui concert, solistul trupei Doors, Jim Morrison, a întrebat publicul dacă doreşte să-i vadă organele genitale. Prima reacţie a organizatorilor a fost tăierea curentului.

1970Paul McCartney a anunţat că trupa The Beatles s-a despărţit. Prin intermediul unui comunicat de presă el declara: ‘Nu am planuri de viitor legate de vreo înregistrare sau de vreo apariţie alături de The Beatles, nici nu voi mai scrie vreo piesă cu John.’

1965 – O şcoală britanică din Wrexham, North Wales, i-a rugat pe parinţi să încerce să-şi trimita copiii la şcoala în uniforma. Se pare că profesorii erau terorizaţi că elevii se prezentau la ore îmbrăcaţi ca cei de la The Rolling Stones.