1 Decembrie: Vreme deosebit de rece în București și la Alba Iulia

Meteorologii anunță că sâmbătă, în ziua de 1 Decembrie, vremea va fi deosebit de rece, cu temperaturi de minus 10 grade, la începutul zilei, atât la București cât și la Alba Iulia, acolo unde vor avea loc paradele de Ziua Națională.

„De 1 Decembrie, în țară așteptăm în continuare o vreme deosebit de rece, geroasă dimineața și noaptea, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între minus 9 și plus 3 grade, valorile pozitive fiind doar în vestul României, și temperaturi minime între minus 15 și minus 4 grade, chiar mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei” , a declarat, pentru MEDIAFAX, meteorologul de serviciu al Administrației Naționale de Meteorologie.

Vremea va fi deosebit de rece și în București, iar la începutul zilei vor fi minus 10 grade Celsius, ceea ce înseamncă că și la ora 10.00, când va începe parada militară de Ziua Națională, vremea va fi geroasă.

„În Capitală vom avea o vreme deosebit de rece pentru această perioadă, iar temperaturile vor urca de la minus 10 grade la începutul zilei pînă la minus 2 grade, apoi vor scădea la minus 12 grade în cursul nopții de 1 spre 2 decembrie. Cerul va fi variabil, deci nu ne așteptăm la precipitații”, mai spune reprezentantul ANM.

Potrivit acestuia, pentru Alba Iulia, vremea va fi în continuare deosebit de rece de 1 decembrie, „cam aceleași temperaturi la fel ca în București”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS