logo-Europa-FM-live-pe-plaja-2015
Live-pe-Plaja-powered-by-LIDL
banca-transilvania-sustine-Live-pe-Plaja

HOLOGRAF

holograf 3Poate una dintre cele mai cunoscute și apreciate trupe românești, Holograf va face nisipul fiebinte pe 1 august, de la ora 19:30, pe Plaja dintre Venus și Saturn, la Europa FM Live pe Plajă.

VUNK

Vunk live in Desteptarea Europa FM 13 mai_-45

Cel mai nou single VUNK este piesa perfectă pentru făcut valuri, cu mâinile, la malul Mării Negre. Pe 1 august, VUNK își aduce hiturile la cel mai mare concert de pe litoralul românesc, Europa FM Live pe Plajă!

SMILEY

Smiley LIVE în Deşteptarea

Reușește să facă show oriunde merge, iar concertele sale se lasă cu multe aplauze și mai ales fredonat de piese. Smiley va face spectacol și pe nisip, la malul Mării Negre, pe 1 august, la Europa FM Live pe Plajă!

VOLTAJ

voltaj de la capatOriunde e rost de distracție, trebuie să fie și Voltaj. Pur și simplu, Voltaj face show, ridică pe toată lumea de pe scaune și a reușit de fiecare dată să încingă și mai tare nisipul la Europa FM Live pe Plajă!

LOREDANA

Loredana Reveria in concert

Diva muzicii românești, Loredana surprinde mereu prin ținutele sale, dar mai ales prin muzica ei care face atmosferă. Pe 1 august, de la 19:30, Loredana promite un show memorabil la Europa FM Live pe Plajă!

VAMA

vama europa fmAtât de puternic este legat numele VAMA de petrecerile de la mare, încât e greu să nu le fredonezi piesele în drum spre litoral, dar și la malul Mării Negre. Pentru că VAMA înseamă atmosferă de milioane, pe 1 august face show la Europa FM Live pe Plajă!

Europa FM Live Pe Plaja 2015 INTRAREA LIBERA