Confidenţialitate

Regulament pentru participanții la Europa FM Live Plajă 2021

01. Concertele Europa FM Live pe plajă 2021 au loc în fiecare zi de sâmbătă şi duminică, în intervalul 7 – 29 august, de la ora 20. Intrarea spectatorilor este permisă cu începere de la ora 19.30.

02. Intrarea la concertele Europa FM Live pe plajă 2021 este gratuită, cu respectarea măsurilor în vigoare pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, conform art. 1 (1) din Hotărârea CNSU nr. 50/ 26.07.2021, cu obligativitatea purtării măștii de protecție, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din localitate este mai mare de 2 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori și îndeplinirea uneia din următoarele condiţii:

1. persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

2. persoane care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore;

3. persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
Excepţie de la condiţiile de intrare de mai sus fac copiii cu vârsta mai mică sau egală cu 6 ani.

03. Este permis accesul spectatorilor de orice vârstă. Copiii cu vârste mai mici de 14 ani trebuie să fie însoțiți de un adult. Toti participanții la eveniment vor avea asupra lor un act de identitate.

04. Este interzis accesul persoanelor în stare de ebrietate. De asemenea, este interzisă introducerea în arena Europa FM Live pe Plajă a produselor cu alcool/substanţe psihoactive/droguri/etnobotanice. Orice persoană este obligată să se supună eventualului controlul corporal făcut de către organele abilitate. În cazul în care se vor descoperi astfel de încălcări, organele competente vor fi sesizate de îndată și se vor lua toate măsurile legale pentru înlăturarea acestor riscuri.

05. Persoanele cu afecțiuni medicale sau cu antecedente medicale personale sunt rugate să se înregistreze la cel mai apropiat Punct de Prim Ajutor și pot participa la eveniment numai cu însoțitor. Persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale și audio, reprezintă un risc, își asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la acest eveniment. Spectacolul poate include și puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna femeilor insarcinate/ copiilor sau persoanelor epileptice.

06. Pe perioada evenimentului, organizatorul, partenerii organizatorului sau presa acreditată vor înregistra și fotografia evenimentul. Participanții iau la cunostință faptul că exista posibilitatea de a apărea în astfel de materiale, fără a putea emite pretenții asupra drepturilor cu privire la respectivele materiale.Organizatorul are dreptul de a folosi aceste materiale, de a le publica pe diverse canale (ex. Facebook, Youtube, Instagram etc) și de a le utiliza în campanii publicitare fără a compensa în vreun fel participantul.

07. În timpul evenimentului, vă rugăm să respectati agenții de securitate, să colaboraţi cu aceștia și să le respectati instrucțiunile în caz de urgență. În cazul nefericit de incidente de violență sau de punere în pericol a integrității corporale a altor persoane, personalul care asigură securitatea va putea decide evacuarea persoanelor implicate din zona în care se desfășoară evenimentul.

08. ESTE PERMIS accesul cu aparate foto și camere de filmat. În cazul în care doreşti să postezi fotografii sau înregistrări video, te rugăm să foloseşti #EuropaFMLivePePlaja. De asemenea, ai voie să vii cu mâncare sau băutură, atât timp cât nu este pusă într-un recipient dur. Sau, mai bine, poţi savura unul din preparatele pregătite de partenerii noştri!

09. NU ESTE PERMIS accesul cu bagaje voluminoase, ambalaje dure (sticle, termosuri, cutii de metal, cutii de plastic, parfumuri etc.) și umbrele, cuțite, spray paralizant, lanțuri sau alte obiecte cu potenţial periculos. Îţi recomandăm să nu vii cu materiale sau obiecte ce pot fi folosite drept obiecte de aruncat (de ex.: brichete, brelocuri cu multe chei etc.)

10. Pe perioada concertelor Europa FM Live pe Plajă, traficul va fi restricționat de la sensul giratoriu aflat la intrarea în statiunea Venus până la intrarea în stațiunea Saturn.