Ziyi Zhang salută fanii din România (VIDEO)

Într-o sesiune specială de interviuri, Toader Păun, realizatorul emisiunii ‘Clubul de Seară’ de la Europa FM, a aflat de la Ziyi Zhang mai multe despre pasiunile vedetei , cunoscute în întreaga lume cu rolul din filmul ‘Memoriile unei gheişe’.

După conferinţa de presă care a marcat debutul evenimentului Zilele Filmului Chinezesc în România, care a avut loc la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, actriţa Ziyi Zhang a răspuns întrebărilor unui grup restrâns de jurnalişti, selectaţi cu atenţie de staff-ul acesteia.

Printre ei s-a aflat şi Toader Păun, realizatorul emisiunii ‘Clubul de Seară’ de la Europa FM, care a vrut să afle mai multe despre pasiunile vedetei care s-a făcut cunoscută în întreaga lume cu rolul din filmul ‘Memoriile unei gheişe’.

În aceste zile ea poate fi văzută în ‘The Grandmaster’, un rol ‘diferit’ pentru o femeie, dar despre care mărturiseşte că nu a fost cel mai dificil din cariera sa.

Click aici pentru salutul actriţei Ziyi Zhang pentru fanii din România

‘Cred că al doilea film în care am jucat, Crouching Tiger Hidden Dragon, a fost cel mai greu rol. A fost primul film de acţiune şi nu prea ştiam cum să mă port şi cum să fac acele mişcări. A fost foarte multă presiune, fiind o actriţă tânără’, a declarat Ziyi Zhang.

Ziyi Zhang a spus că în cariera sa a avut norocul să interpreteze mai multe personaje, să dea viaţa mai multor personalităţi, ceea ce a făcut-o să devină mai puternică, mai independentă.

‘Cred că sunt o actriţă norocoasă. Sunt foarte multe oportunităţi, cunoşti oameni diferiţi, mergi în diferite ţări, care au culturi diferite. Toate acestea mă fac să fiu foarte fericită’, a spus Ziyi Zhang.

Ziyi Zhang a vorbit cu jurnaliştii români şi despre perioada în care a urmat cursuri de dans, la Beijing Dance Academy, precizând că a făcut şase ani de dans profesionist, însă nu s-a văzut făcând acest lucru în viitor.

‘Nu eram suficient de bună. Bănuiesc că a trebuit să-mi urmez inima pentru ceea ce voiam să fac cu adevărat’.

Întrucât filmul a atras-o din ce în ce mai mult, a ales să urmeze cursurile Academiei Centrale de Artă Dramatică din Beijing. Cu toate acestea, Ziyi Zhang a spus că nu şi-a dorit în copilărie să devină actriţă şi a urmat această cale doar pentru că-şi dorea să scape de la şcoala de dans, care a fost ca o pedeapsă pentru ea.

Întrebată de Toader dacă se gândeşte să facă un musical, Ziyi Zhang a răspuns că ‘dacă se iveşte ocazia’, dar ‘depinde foarte mult de scenariu’.

Evenimentul Zilele Filmului Chinezesc în România este organizat de Casa Româno-Chineză şi Ministerul Culturii, în colaborare cu Ambasada Republicii Populare Chineze din ţara noastră şi Administraţia de Stat pentru Presă, Publicaţii, Radio, Film şi Televiziune din China, în perioada 11 – 22 septembrie, în Bucureşti, Craiova şi Arad.

Click aici pentru programul complet al Zilelor Filmului Chinezesc în România