Ziua Porţilor Deschise la Şcoala de Televiziune “Tudor Vornicu”

Şcoala de Televiziune “Tudor Vornicu” continuă o tradiţie începută în 2009 şi îşi deschide porţile în acest weekend pentru publicul larg, duminică, 27 septembrie, între orele 10:00  – 15:00, la sediul şcolii din Bucureşti – Bdul. Barbu Văcărescu numărul 162.

Duminică, cei curioşi au ocazia să viziteaze una dintre cele mai moderne insituţii private de studiu, spaţiile de  producţie, studiourile şi regiile de emisie, se poate întâlni cu trainerii şi chiar să încerce o experienţă în faţa teleprompterului.

„Ca în fiecare an, Şcoala de Televiziune îşi deschide larg porţile pentru toţi cei interesaţi. Te aşteptăm pentru o întâlnire prietenească şi relaxată în care îţi răspundem la întrebări, îţi povestim cum funcţionează şcoala şi te ghidăm prin sediul celei mai bine echipate şcoli de profil din România“, spune Vlad Ionescu, managing director Şcoala de Televiziune “Tudor Vornicu”.

Şcoala de Televiziune “Tudor Vornicu” pune la dispoziţia copiilor şi tinerilor pasionaţi de televiziune un sediu de peste 1000 de metri pătraţi, care cuprinde trei platouri cu decoruri complete de ştiri, emisiuni de divertisment si talk show-uri. Aceste spaţii sunt echipate cu doua regii de emisie, camere TV broadcast şi film, sisteme complete de sunet şi lumini, grupuri de editare video, studio de machiaj, studio foto, redacţie de stiri, dar şi săli de curs.

Şcoala de Televiziune “Tudor Vornicu” pregăteşte de peste şase ani profesionişti care ajung în prima linie a presei româneşti. Din 1.500 de cursanţi, peste 500 lucrează azi la TV, radio sau în insituţii complementare acestora.