Confidenţialitate

Zi de BINE: ONE.shirt, un atelier de upcycling textil | AUDIO

“Când casa se umple de lucruri care te sufocă, soluția e să te ancorezi în simplitate și idei de bun simț. De aici vine deseori eficiența. Câțiva tineri antreprenori din Timișoara și-au rezolvat problema cu… triunghiuri.

Da, ai auzit bine! Triunghiuri colorate, decupate din cămăși, blugi, hanorace, rochii, sacouri și toate hainele alea vechi din dulap cu care nu știi niciodată ce să faci. Toate sunt apoi puse împreună în cel mai funky, colorat și sustenabil mozaic textil pe care l-ai văzut vreodată, care poate să ia forma unui hanorac nou, a unei borsete sau chiar a unui taburet.

Când toată lumea se strânge la mese rotunde să vorbească despre reciclare, recirculare și zero-waste, la Timișoara a apărut ONE.shirt. Un atelier de upcycling textil, care pe deasupra mai oferă locuri de muncă și expertiză persoanelor vulnerabile, în special celor cu dizabilități.

Zic de bine despre ideile simple și oneste, care caută să facă bine de la cap la coadă.

Dacă știți și voi vreo inițiativă locală despre care merită vorbit, un om fain care face lucruri care inspiră sau dacă puneți la cale vreo faptă bună, care are nevoie de susținere, scrieți-ne iute la zidebine@zidebine.ro”, a spus Melania Medeleanu la Zi de Bine.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Foto: ONE shirt/Facebook