YouTube și WhatsApp fac schimbări

Dacă aveți iPhone și butonați des WhatsApp ați putut constata săptămâna aceasta o modificare interesanta: video-urile de pe youtube shareuite pot fi rulate in aplicatie.

Mai exact puteti sa va uitati la video in fereastra de dialog a aplicatiei WhatsApp și puteti si scrie în același timp. De exemplu puteti sa trimiteti unui prieten videoclipul nou descoperit si sa si comentati in timp real ce vedeti fără să ieșiti din aplicație. Pana acum cand primeai un link, acesta se deschidea in aplicatia de Youtube. Integrarea va fi disponibilă pe viitor și pentru terminalele bazate pe sistemele de operare Android și Windows.

Pe de alta parte, Google înăspreşte regulile de monetizare pentru creatorii de conţinut de pe YouTube

Pentru a putea câştiga bani din clipurile postate pe YouTube, utilizatorii trebuie să fie primiţi în ceea ce Google numeşte YouTube Partner Program.

Canalele utilizatorilor trebuie să aibă cel puţin 1.000 de abonaţi, iar conţinutul să însumeze cel puţin 4.000 de ore de vizionare, în ultimul an, pentru a putea fi admişi în program şi pentru ca video-urile lor să afişeze reclame care să le aducă bani. Înăsprirea condiţiilor ar trebui să reducă numărul videoclipurilor care fac propagandă teroristă, glume antisemite, desene animate violente dedicate copiilor şi imagini ale unor cadavre.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS