Confidenţialitate

YouTube Music este acum disponibil în România

Începând de miercuri, YouTube Music este disponibil în România. YouTube Music este noua aplicație de muzică de la YouTube, în care puteți să asculta muzica pe YouTube fără reclame sau susținută de acestea, caz în care este gratuită aplicația.

Ecranul principal al aplicației se adaptează constant și oferă recomandări bazate pe ascultările anterioare și activitățile utilizatorilor.

Noua aplicație YouTube Music poate fi descărcată din Play Store and App Store începând de astăzi, sau poate fi accesată de pe desktop la music.youtube.com.

Aplicația YouTube Music vine în două variante: una gratuită, susținută de reclame, iar alta cu abonament, sub titulatura YouTube Music Premium.  Față de versiunea gratuită, YouTube Music Premium oferă redare în background, descărcări și nu are reclame. Costul abonamentului pentru YouTube Music Premium este de 22 lei pe lună. Utilizatorii de YouTube Music pot utiliza gratuit timp de o lună versiunea YouTube Music Premium.

Abonații Google Play Music vor primi automat acces la YouTube Music Premium. Google Play Music rămâne neschimbat – utilizatorii vor putea accesa toată muzica achiziționată, colecțiile încărcate și playlist-urile salvate.