Confidenţialitate

Würzburg, „casa” tricolorilor pe durata EURO 2024. Naționala, cazată într-un hotel de 4 stele în „Praga Germaniei”| AUDIO & VIDEO

„E cel mai frumos moment din ultimii 8 ani, cea mai frumoasă poveste ”, este un fragment din mesajul care i-a așteptat pe tricolori în baza de pregătire din Würzburg. (FOTO: Tricolorii, la primul antrenament din Germania, FRF.ro)

„Tricolorii” au aterizat luni seară în Germania, la ora 20.30, ora României. Au fost fotografiați în timp ce coborau din avion în tricouri albe cu sacouri de culoare închisă, pantaloni gri și pantofi sport albi.

Au fost preluați de autocarul naționalei și au mers peste 100 de kilometri către Würzburg, oraș cu aproximativ 130.000 de locuitori.

La hotelul de 4 stele (Melchior Park) în care vor sta fotbaliștii și întreaga echipă tehnică, personalul i-a așteptat în echipamentul României.

Românii sunt cazați în camere single. Hotelul are centru SPA, piscină caldă, saună, bazin rece, sală de fitness şi a fost inaugurat în 2017.

În baza de pregătire, naționala a fost așteptată cu un mesaj scris în română:

E cel mai frumos moment din ultimii 8 ani al naționalei și cea mai frumoasă poveste pentru fiecare dintre noi. Suntem România și suntem la EURO”.

 Iorgu Ianuși:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 Cu gândul la primul meci, Radu Drăgușin le-a spus fanilor:

„Sper să avem cât mai mulți fani pe stadioane la acest EURO și să ne susțină. Ei trebuie să înțeleagă un lucru: poate nu își dau seama cât de importanți sunt ei în momentele dificile, în momentele în care lucrurile nu merg bine. Un cântec sau un «Hai, România!» cântat de tot stadionul îți dă o energie incredibilă în momentul acela”.

Între motivele pentru care a fost ales acest oraș: gara din Würzburg are linie de tren rapid directă către toate cele trei orașe în care tricolorii vor disputa meciurile de la EURO. Localitatea se află la 115 kilometri de Frankfurt, 270 de kilometri de Munchen și 300 kilometri de Koln.

Debutăm la Euro pe 17 iunie, împotriva Ucrainei, la Munchen.