WhatsApp, nefuncțională în mai multe țări

Aplicația WhatsApp a devenit nefuncțională miercuri spre joi noapte în mai multe țări, oficialii companiei nefăcând nicio declarație pe această temă până la ora publicării articolului.

Hashtagul #whatsappdown a devenit brusc unul dintre cele mai populare pe rețeaua de microbolgging Twitter după ce utilizatori din mai multe zone ale lumii au constat că populara aplicație a devenit nefuncțională în țările lor.

Zonele în care a fost sesizată căderea WhatsApp sunt Europa, coasta de Est a Statelor Unite și America de Sud, dar acest lucru poate fi doar rezultatul faptului că orele locale ale acestor zone sunt ore la care utilizatorii încearcă să folosească aplicația de mesagerie. Ultima oară cînd WhatsApp a înregistrat o problemă de funcționare de o asemenea amplitudine a fost în noaptea de Revelion a anului 2015.

Peste 1 miliard de oameni din mai bine de 80 de ţări folosesc aplicaţia WhatsApp cu ajutorul căreia se poate comunica gratuit folosind doar o conexiune la Internet.

Potrivit monitorizării http://downdetector.com/status/whatsapp/map/ sunt afectate mai multe țări din Europa, printre care și România.

Utilizatorii WhatsApp s-au întrecut în ironii pe Twitter

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS