Confidenţialitate

#WeekendDIVA: Britney Spears – VIDEO

Ea însăşi o divă, Britney Spears se declară inspirată de muzica Madonnei, a lui Janet Jackson sau Whitney Houston.

Britney Spears şi-a început cariera în serialul TV pentru copii “The Mickey Mouse Club”, împreună cu Christina Aguilera şi Justin Timberlake, când avea numai 11 ani. Faima ei a crescut însă din 1998, când primul hit “Baby one more time” a început să fie difuzat la radio.

Se spune că după intrarea într-un con de umbră în 2008, Britney nu a avut, până la revenirea din 2011, nici măcar un telefon mobil, iar programul său era strict controlat de către tatăl său.

Britney Spears a fost căsătorită de două ori. Prima dată, cântăreaţa s-a căsătorit cu prietenul ei din copilărie Jason Alexander, la Las Vegas, în ianuarie 2004, însă căsătoria lor a fost anulată după doar 55 de ore. Apoi, artista s-a căsătorit în 2004 cu Kevin Federline, membrul al trupei sale de dansatori, de care a divorţat însă în 2007. Din această căsnicie, artista are doi fii – Sean Preston, în vârstă de opt ani, şi Jayden James, în vârstă de şapte ani.

Britney Spears a fost apoi logodită cu Jason Trawick, de care s-a despărţit însă în februarie 2013.

În martie 2013, cântăreaţa americană a început o relaţie cu David Lucado, de care s-a despărţit însă în august 2014, după o relaţie de un an şi jumătate, din cauza infidelităţii partenerului ei de viaţă.

În luna iunie a acestui an, Britney Spears s-a despărţit de iubitul ei cel mai nou, producătorul de televiziune Charlie Ebersol, punând astfel capăt unei relaţii care a început în octombrie 2014

În cântecele lui Britney Spears, cuvintele folosite cel mai des sunt “baby” şi “crazy”.

“Everytime” este o piesa scrisă despre fostul ei prieten Justin Timberlake, unele versuri fiind chiar un răspuns dat de Britney la versurile lui Timberlake din “Cry me a river”.

Britney Spears, considerată una dintre cele mai de succes cântăreţe pop ale anilor ’90, a susţinut în ultimele luni o serie de concerte la Las Vegas, care au fost bine primite de public şi criticii de specialitate. Artista americană a anunţat că a decis să prelungească această serie de show-uri din Las Vegas – denumită “Britney: Piece Of Me” – până în anul 2017.

Într-o cu totul altă notă, Britney Spears este printre cele mai “periculoase” celebrităţi din spaţiul virtual, întrucât descărcările unor conţinuturi cu sau despre aceşti artişti reprezintă “o uşă deschisă” pentru viruşii informatici, după cum a arătat în luna septembrie a anului trecut un studiu realizat de compania Intel Security.