Confidenţialitate

Weekend ABBA, la Europa FM

ABBA revine cu un nou album, ”Voyage”, prezentat în exclusivitate în România de Europa FM. Pe 5 noiembrie, albumul ABBA – ”Voyage” se lansează oficial, iar piesele de pe pot să fie ascultate pentru prima dată, în exclusivitate, pe frecvențele Europa FM.

De vineri și până duminică, fanii ABBA se vor bucura de piesele care au scris istorie în muzică, dar și de viitoarele hituri ABBA, pe care le pot savura în premieră pe frecvențele Europa FM.

Alături de Universal Music România, Europa FM le-a pregătit fanilor mai multe surprize pe tot parcursul lunii.

Deja pe europafm.ro se pot vota piesele ABBA favorite, participanții la sondaj intrând în cursa pentru un album de colecție ABBA dar și pentru cea mai așteptată experiență ABBA – concertul-eveniment din 2022 din Londra. ABBA Voyage va începe pe 27 mai 2022, la ABBA Arena, un spațiu cu o capacitate de 3000 locuri din cadrul Queen Elizabeth Olympic Park, Londra.

În Weekendul ABBA, la Europa FM se pot câștiga noile albume ”Voyage” alături de un rucsac original ABBA. Pentru cei care se bucură de cea mai bună muzică de ieri și de azi, Weekendul ABBA rezervă mai multe surprize, pe lângă premiile care pot fi câștigate oră de oră, la radio sau pe europafm.ro.

Europa FM. Cea mai bună muzică de ieri și de azi