Confidenţialitate

We Love Retro Cluj Napoca: A început numărătoarea inversă până la cel mai mare Retro Party din România

Pe 23 noiembrie se dă startul distracției la Sala Polivalentă, BT Arena din Cluj Napoca.

Vor urca pe scenă unii dintre cei mai tari artiști ai anilor 90’: Coolio, Culture Beat, Rednex, C-Block, Down Low, E-Rotic și Captain Hollywood Project!

Ultimele bilete disponibile pentru We Love Retro Cluj-Napoca pot fi achiziționate de pe WeLoveRetro, entertix.ro sau fizic de la Casa de Cultură a Studenților.

We Love Retro este unul dintre cele mai faine evenimente muzicale din România!

Line-up-ul We Love Retro Cluj-Napoca 2019

Cea de a 7- a ediție aduce pe scena clujeană unii dintre cei mai iubiți artiști ai anilor 90’, care s-au făcut cunoscuți prin originalitatea muzicii lor și a ritmurilor inconfundabile.

  • COOLIO s-a făcut cunoscut prin succesul piesei „Gangsters Paradise”. Vândută în 6 milioane de copii, piesa a fost pe primul loc în topul Billboard în 1995.
  • CULTURE BEAT a ajuns la inimile publicului prin cele două piese consacrate, „Got to Get It” și „Mr Vain”.
  • REDNEX „Cotton Eye Joe”, „Wish you were here”, „Hold Me for a While” și “The Chase” sunt piesele care i-au făcut cunoscuți în întreaga lume. Artiștii suedezi pregătesc pentru We Love Retro Cluj-Napoca un spectacol de neuitat, menit să atragă voie bună.
  • C-BLOCK sunt responsabili de aducerea culturii hip-hopului american în Europa, unde hit-ul „Shake that Azz”a făcut furori în anii 90. Ei mai sunt cunoscuți și pentru piese precum „So Strung Out”, „Time is Ticking Away”.
  • DOWN LOW este o cunoscută trupă de hip-hop formată în 1995, care a ajuns cunoscută prin hit-urile „Johnny B”, „So Long Goodbye”, „Vision of Life”, „Once Upon A Time”.
  • E-ROTIC este duo-ul ce reprezintă autentica atmosferă de pe ringurile de dans din anii ’90. Piesele care le-au adus celebritatea sunt: „Max don’t have sex with your ex”, „Fred come to bed”, „Willy use a Billy…Boy ” și „Sex on the phone”. Clasate pe primul loc în topurile muzicale din Europa, America de Sud și Japonia, piesele vor fi cântate live pe scena din Cluj-Napoca.