VUNK: Cum s-a născut primul videoclip filmat şi transmis live pe Facebook – VIDEO

În Weekendul VUNK de la Europa FM, auzim poveştile nespuse ale trupei şi ascultăm împreună piesele care au transformat VUNK într-una dintre cele mai cunoscute formaţii româneşti.

Pe 14 februarie, trupa Vunk a ales să facă o surpriză tuturor celor îndrăgostiţi şi au lansat piesa „Camera ei”, pentru care au pregătit primul videoclip transmis live pe Facebook din România.

„Clipul trebuia să fie puţin altfel, trebuia să fie şi mai complicat, dar am încercat să simplificăm pentru că nu aveam timp să-l repetăm.

Ne-am propus să repetăm în draci chestia asta, şi n-am repetat-o. Am ajuns în ziua live-ului fără repetiţii. La ora 10 a fost live-ul, la ora 9 am făcut prima repetiţie a clipului.

Am făcut doar trei repetiţii, între ora 9 şi 10. Am tras foarte mult de timp cu una dintre repetiţii pentru că trebuia să mă sune George (n.r. George Zafiu) să intrăm în direct la radio. Şi a sunat la 10 fără cinci sau la 10 fără trei minute.

Am avut doar trei repetiţii şi a ieşit din prima. Varianta din live a fost cea mai bună dintre toate”, a spus Cornel Ilie de la VUNK.

După Weekendul VUNK ne pregătim să cântăm alături de trupă şi pe plaja dintre Venus şi Saturn, VUNK revenind anul acesta la Europa FM Live pe Plajă.