Vunk, primul videoclip transmis live pe Facebook – VIDEO

De Ziua Îndrăgostiţilor, trupa Vunk a ales să sărbătorească printr-o nouă premieră.

Băieţii au făcut o surpriză tuturor celor îndrăgostiţi şi au lansat piesa „Camera ei”, pentru care au pregătit primul videoclip transmis live pe Facebook din România.

La ora 10 fix, pe pagina oficială de Facebook a trupei Vunk s-a transmis live, în premieră în România, videoclipul piesei „Camera ei”, filmat într-un singur cadru.

„Este pentru prima dată când un clip se face în văzul lumii, în direct. Dacă nu iese bine ceea ce facem acum, o să vadă toată lumea. Dacă iese bine, vor vedea toţi.

În Camera ei este muzeul dragostei”, a explicat Cornel Ilie, în această dimineaţă, în Deşteptarea.

„Tehnologia a fost întotdeauna prezentă în activitatea noastră. Am vrut să oferim fanilor noştri şansa de a fi părtaşi la filmarea videoclipului şi, cum nu îi puteam invita pe toţi, am ales varianta de a filma live.

Este o premieră în România şi ne-am asumat un risc important. Au fost 3 minute şi jumătate în care am scris istorie. Fără duble, fără întreruperi, o filmare dintr-o singură răsuflare pentru o poveste specială, aşa cum am spus în toate videoclipurile noastre de până acum.

Am ales data de 14 februarie, pentru ca este o piesă de dragoste, ce vorbește despre căutari, nelinişti şi dorinţe rostite în şoaptă. Este cântecul celor care vor să se întoarcă”, a declarat Cornel Ilie, liderul trupei Vunk. 

Piesa face parte din albumul „Extrovertit” ce va fi lansat în luna mai.