VUNK a creat Oraşul Minunilor. Povestea incredibilă a celei mai originale campanii de promovare a unui show

Trupa VUNK a creat una dintre cele mai spectaculoase campanii de promovare pentru un show, concertul pe care VUNK urmează să îl susţină pe 3 octombrie la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Într-o campanie fără precedent în România, VUNK a creat, sub anonimat, un oraş virtual care a depăşit 10.000 de locuitori, ‘o comunitate a oamenilor care vor să traiasca frumos, cu bun simţ şi să-i ajute necondiţionat pe cei din jur’.

Totul a început în urmă cu 2 luni cu zeci de Aşi de pică pe care bucureştenii i-au putut descoperi în locuri de poveste, a continuat cu restaurarea prin desen a unor obiective simbol ale României, cu fapte caritabile şi campanii educaţionale făcute sub anonimat.

‘Vunk în Oraşul Minunilor’ este numele show-ului pe care trupa l-a anunţat pentru 3 octombrie la Sala Polivalentă, show al cărui afiş a fost făcut public astăzi şi care îi înfăţişează pe Cornel Ilie şi pe colegii lui drept super eroi asemeni celor din benzi desenate.

‘În toamna trecută, toţi cei care au fost la concertul nostru spuneau că nu-şi imaginează cum am putea să-l depăşim ca emoţie şi spectaculozitate cu următorul. Cu o lună jumătate înainte de concertul din acest an, sunt sigur că pe 3 octombrie va fi mai mult decât a făcut orice artist român în vreun concert. Ne facem văzuţi şi auziţi cum nimeni nu a mai făcut-o până acum. Va fi o inovaţie mondială din punct de vedere al proiecţiilor video şi va fi primul concert din România cu sunet surround, ca la cinema. Cei care vor fi acolo vor face parte dintr-o poveste. Şi vor spune povestea mai departe mult timp de-atunci încolo. Va fi odată ca niciodată. O singură dată, pe 3 octombrie’, spune Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

VUNK spune că Oraşul Minunilor este ‘o demonstraţie împotriva a tot ce e negativ în noi ca români, şi împotriva tentaţiei de a afirma că nimic nu e bine, nimeni nu face nimic bun; un exemplu că, şi în anonimat absolut, oricine poate fi un super erou transformând lumea din jurul lui în ceva magic’.

VUNK precizează că Oraşul Minunilor ca mişcare socială va continua să existe şi dincolo de concertul din 3 octombrie.

Pâna pe 3 septembrie, fanii pot cumpăra bilete pentru VUNK în Oraşul Minunilor cu o reducere de 15% faţă de preţul normal. Biletele sunt disponibile în reţelele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, la ghişeele Poştei Române, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online pe www.iabilet.ro

‘Vunk în Oraşul Minunilor’ este un show susţinut de Europa FM.