Confidenţialitate

Vremea se menține rece în următoarele două săptămâni

Prognoza extinsă a Administraţiei Naționale de Meteorologie indică vreme rece până spre finalul acestei luni.

În săptămâna 14 – 21 martie, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sud-estice. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Între 21 și 28 martie, temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării.Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii ţări, dar mai ales în zonele montane.

În intervalul 28 martie – 4 aprilie, temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii vor fi, în general, deficitare în jumătatea sud-estică a ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

În săptămâna 4 – 11 aprilie, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va avea o tendinţă deficitară în jumătatea nord-vestică a ţării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.