Vremea rea perturbă circulaţia trenurilor în sudul ţării

Potrivit CFR Infrastructură, circulația feroviară în cursul nopții de 10/11 ianuarie va fi adaptată condițiilor meteo nefavorabile pe raza a 4 regionale – București, Craiova, Galați, Constanța.

Unele curse pot înregistra întârzieri la destinație, întârzierile fiind determinate de necesitatea atașării locomotivelor Diesel pe anumite intervale de stații din jumătatea de sud a țării, de reducerea vitezei de circulație sau de intervenția cu pluguri pentru deszăpezire.

Se intervine constant cu utilaje și echipaje feroviare.

CFR Infrastructură susţine că toate aceste măsuri sunt necesare din considerente de siguranţă şi pentru continuitate în traficul feroviar pe întreaga reţea.

Informaţii în timp real despre localizarea exactă a unui tren aflat în circulaţie puteţi afla de pe site-ul www.cfr.ro – domeniul Trenul meu (http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren).

Trebuie doar să introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe “informații tren”. Obtineţi astfel date în timp real despre ce staţie urmează, dacă aveţi sau nu întârziere, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire la destinaţie.

Călătorii sunt rugaţi să consulte permanent și site-urile operatorilor de transport feroviar de călători pentru informații actualizate despre trenurile înscrise în circulație sau despre trenurile anulate:

CFR Călători (operator național)
http://www.cfrcalatori.ro/
SC Regiotrans SRL Brasov (operator privat)
http://www.regiotrans.ro/#/cautare/
SC Interregional SRL (operator privat)
http://www.viaterraspedition.ro/
SC Transferoviar Calatori SRL (operator privat)
https://www.transferoviarcalatori.ro/
SC Softrans SRL (operator privat)
http://www.softrans.ro/

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS