Vremea în următoarele două săptămâni

În vestul țării, deși astăzi maxima nu mai trece de 14 grade, de mâine temperaturile câștigă câteva grade bune, ajungând la 22 de grade. La sfârșitul săptămânii revin temperaturile mai mici, pentru ca de luni încolo valorile să se situeze între 16 și 18 grade.

Și în Transilvania va fi ceva mai rece săptămâna aceasta. Temperaturile minime vor coborî sub pragul înghețului. Săptămâna viitoare, maximele vor fi între 13 și 15 grade și sunt așteptate ploi.

În următoarele două zile va fi mai frig și în Moldova, pentru cA joi maxima să ajungă din nou la 21 de grade. Va fi destul de frig pe timpul nopților. În a doua săptămână a intervalului de prognoză, maximele diurne se vor încadra între 14 și 16 grade. În intervalul 17-26 aprilie vor fi ploi la nivel local.

În Muntenia de mâine se încălzește din nou, dar în weekend revin temperaturile ceva mai scăzute. Nu vor fi mai mult de 13-14 grade. Vor urca din nou la 18 grade, dar de săptămâna viitoare.

La malul mării, de vineri vremea se va încălzi din nou. După un nou episod de vreme rece, săptămâna viitoare, maximele vor fi de 14-15 grade.