Confidenţialitate

Vrancea: Șoferul unui autobuz a fost prins sub influența drogurilor în timp ce transporta navetiști

La volanul  unui autobuz plin cu călători, aflat sub influența drogurilor. Așa a fost descoperit un șofer din Vrancea, la un control de rutină al poliției rutiere. Comportamentul său le-a dat de bănuit polițiștilor și s-a dovedit că acesta consumase canabis.

Polițiști din toată țara derulează în această perioadă ample controale în trafic, ce vizează în principal transportul de persoane și cel școlar. În prima zi, polițiștii au verificat zeci de astfel de vehicule și au aplicat și sancțiuni.

Surpriza le-a oferit-o un șofer care făcea curse regulate de transport persoane în județ.

Abia intrase în Focșani când autobuzul plin cu navetiști a fost tras pe dreapta. Comportamentul conducătorului auto le-a dat de bănuit polițiștilor, așa că bărbatul a fost testat anti-drog, iar rezultatul a fost pozitiv.

Ulterior, testul preliminat făcut la spital a arătat că acesta consumase canabis.

În aceste condiții, conducătorul auto s-a ales cu dosar penal și nu va mai putea lucra ca șofer pe un autovehicul de transport persoane.

Citește și: Procesatorii de lapte spun că nu mai fac față cererii de pe piață. În Vrancea, elevii nu vor mai primi lactatele din programul pentru școli | AUDIO

Sursa foto: Inquam Photos / Cosmin Enache