Confidenţialitate

Vrancea: Poliția face verificări pe șoselele aglomerate | AUDIO

În prag de weekend, poliția face verificări pe cele mai aglomerate șosele din țară. Dar și pe cele unde în ultimele săptămâni s-au înregistrat cele mai multe accidente rutiere mortale.

Viteza este una dintre principalele cauze atunci cînd vine vorba despre accidente grave de circulație. Tocmai de aceea, în ultimele zile, șoselele au fost împînzite de radare.

Numai astăzi, pe raza județului Vrancea, în principal pe DN2 E85, dar și pe celelalte drumuri naționale, polițiștii acţionează cu 13 aparate radar și 4 TruCam, cu sprijinul colegilor din județele învecinate.

Acțiuni în trafic au fost și zilele trecute. În numai două zile au fost sancționați aproape 600 de conducători auto, pentru diferite încălcări ale legislației rutiere. Mare parte dintre amenzi au fost aplicate pentru viteză.

De altfel, viteza prea mare i-a lăsat pe unii șoferi și fără permis de conducere. 23 de conducători auto s-au ales cui pemsisele de conducere suspe4ndate, unii dintre ei inclusiv pentru consum de alcool la volan.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Claudia Toader