Confidenţialitate

Vrancea: Petreceri întrerupte de polițiști la Adjud. Cel puțin 60 de persoane, amendate | AUDIO

În Adjud, județul Vrancea, polițiștii au amendat zeci de persoane care participau la două petreceri.

Oamenii legii au aflat de una dintre petreceri de pe rețelele de socializare.

După ce săptămâna trecută oamenii legii au dat zeci de amenzi pentru două evenmimente private (iar în cazul uneia dintre ele s-a ajuns și la verificări interne, după participarea unor persoane publice, șefi de instituții și polițiști) noi evenimente interzise au fost organizate în week-end.

Prima dintre petrecerile sparte de polițiști a avut loc la sediul unei firme din Adjud. În acest caz, polițiștii s-au sesizat din oficiu, după ce unul dintre participanți a postat fotografii pe o rețea de socializare. 14 persoane au fost identificate la fața locului, iar organizatorul, un bărbat de 41 de ani, a fost amendat. Tot la Adjud, polițiștii care patrulau au auzit muzică și gălăgie la un restaurant situat pe DN2. Și aici petrecerea a fost oprită de polițiști, care au legitimat nu mai puțin de 47 de participanți, cu toții fiind amendați.

Evenimentele de acest gen sunt interzise în starea de alertă, în contextul epidemiologic actual, în care țara noastră se confruntă cu un număr în creștere de cazuri noi de infectare.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Claudia Toader