VRANCEA: Jaf la o școală de șoferi

Jaf în plină zi în centrul Focșaniului, la sediul unei şcoli de şoferi, a cărei proprietară a rămas într-o fracţiune de secundă fără portofelul în care avea o sumă importantă de bani.

Proprietara școlii de șoferi abia pusese banii în portofel, respectiv 8100 de lei și 100 de euro, și urma să plece la bancă.

A lăsat portofelul cu bani pe birou și chiar atunci a apărut un bărbat, care i-a întins o foaie, adresându-i mai multe întrebări. Potrivit proprietarei, individul și-a strecurat mâna pe sub hârtia pe care o ținea în aer, a luat portofelul și a plecat imediat. Femeia, alături de care se aflau secretara, dar și un instructor auto, și-a dat seama că a fost jefuită după aproximativ un minut. Individul dispăruse, însă, fără urmă.

Figura lui apare însă pe camera de supraveghere amplasată la intarea în sediul școlii de șoferi, iar o captură din filmare a ajuns și la poliție, care a deschis un dosar de cercetare penală pentru furt.

Între timp, femeia este dispusă le ofere recompensă în cazul în care cineva îl recunoaște pe hoț înaintea polițiștilor și ajută la găsirea portofelului.

Poza bărbatului bănuit de furt:

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS