Vrancea – Consilierii locali ACL din comuna Suraia si-au gasit masinile stropite cu ulei ars

Incidentul a venit la numai o zi după ce aleşii ACL din comună au decis schimbarea din funcție a viceprimarului PSD, Aurel Hărăbor.

Campanie murdară la propriu în comuna Suraia, judeţul Vrancea, localitate devenită celebră după ce procurorii DNA au descins în mai multe rînduri în dosarul Referendumul, în care acuzat prinicpal este Liviu Dragnea.

Mai mulți consilieri locali de la PNL și PDL s-au trezit cu mașinile și gospodăriile mînjite cu ulei ars.

La fel s-a întîmplat și cu bannerele și afișele lui Klaus Iohannis.

Mai mulți consilieri locali de la PNL și PDL din Suraia s-au trezit cu maşinile şi gospodăriile împroşcate cu ulei ars.

Distruse au fost şi afișele electorale ale candidatului susținut de ACL, Klaus Iohannis. Incidentul a venit la numai o zi după ce aleşii ACL din comună au decis schimbarea din funcție a viceprimarului PSD, Aurel Hărăbor.

Tocmai de aceea, social-democratul înlăturat de la conducerea primăriei din Suraia este bănuit de toată lumea din localitate că ar fi principalul vinovat pentru incidentul murdar.

Viceprimarul demis neagă însă orice implicare și spune că aleșii ACL și-au înscenat singuri totul, pentru a se victimiza.

Democrații și liberalii au depus plângeri la poliţie şi au cerut oamenilor legii să analizeze şi imaginile de pe camerele de supraveghere instalate pe marginea drumului judeţean care traversează comuna, iar ancheta urmează să stabilească cine e vinovat de ceea ce s-a întîmplat.