Voltaj susţine un concert în Aeroportul ‘Henri Coandă’, cu ocazia Zilei Naţionale a României

Trupa Voltaj deschide Ziua Naţională a României în Deşteptarea, la Europa FM, după care Voltaj susţine un concert în Aeroportul ‘Henri Coandă’, cu ocazia Zilei Naţionale a României.

După ce-şi începe ziua cu Vlad Petreanu şi George Zafiu, în programul special Deşteptarea de 1 Decembrie, trupa Voltaj va susţine un concert luni, de la ora 11.30, în noul terminal Plecări al Aeroportului ‘Henri Coandă’, cu ocazia Zilei Naţionale a României.

Voltaj va susţine un concert, în timpul căruia va lansa oficial şi noul său single, ‘De la capăt’. Vezi aici piesa cântată live în Deşteptarea

Trupa Voltaj a lansat piesa-manifest ‘De la capăt’, dedicată proiectelor pentru copii şi tineri aflaţi în situaţii dificile, melodia devenind astfel ‘purtătorul de cuvânt’ al unui program, în care cei care doresc se pot înscrie în proiecte derulate de World Vision România şi Habitat for Humanity România.

Pe lângă concertul Voltaj, de Ziua Naţională a României, pasagerii aeroportului vor fi întâmpinaţi cu steguleţe tricolore, pe care le vor primi cadou din partea Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.