Voltaj pleacă în turneu în Canada

Odată cu celebrarea Anului Centenar, Voltaj, una dintre cele mai cunoscute trupe din România, traversează oceanul și concertează “Din toată inima” în premieră pentru românii din Canada. Turneul se desfășoară în perioada 13 aprilie – 21 aprilie, sub forma unei serii de patru concerte.

Pe 13 aprilie, trupa ale căror hituri s-au auzit atât în țară, cât și peste hotare, cantă pe scena Theatre Dejardins, una dintre cele mai faimoase locații de spectacole din Montreal.

Pe 14 aprilie, băieții pot fi văzuți la National Event Venue, din Toronto, pe 15 aprilie, la McIntyre Performing Arts Centre, din Hamilton, iar pe 21 aprilie, la Calgary.

Hituri precum “Și ce”, “20 de ani”, “Tu” și “Albinuța” sunt doar câteva din cele 24 de piese pe care publicul le va putea asculta și fredona în cadrul turneului din Canada. Un spectacol multimedia, turneul “Din toată inima” îmbină elemente grafice și video cu jocuri de lumini și o scenografie atent creată.

“Abia așteptăm întâlnirea cu românii din Canada. Vom fi pentru prima oară peste Ocean, așa că și noi avem emoții. Le-am pregătit un concert de peste 2 ore, cu momente pline de energie, «Din toată inima» pentru ei”, declară Călin Goia.

În 2016, Voltaj a lansat albumul “X”, material ce conține 10 piese, printre care “Din toată inima”, “De la capat”, “Kori Gent”, “Nana” (alături de Ruby), “A XII-A”, “Anotimpuri”, “X”.

Până în prezent, trupa a lansat hituri precum “Pic, pic”, “Dă vina pe Voltaj”, “Și ce”, “Meci de box”, Mi-e dor de”, care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

În 2017, trupa a colaborat cu vloggerii Noaptea Târziu pentru “Cred că-s HIP”, iar împreună cu peste 200 de tineri talentați de la Voltaj Academy au lansat single-ul și clipul “Dincolo de stele”. Anul trecut, în prag de sărbători, Voltaj și Andra au colaborat pentru “Nu doar de ziua mea”, o poveste emoționantă însoțită de un videoclip realizat de Roman Burlaca.