Voltaj: „Este un public incredibil la Europa FM Live pe Plajă” – VIDEO

Cel mai aşteptat eveniment muzical al verii de la malul Mării Negre Europa FM Live pe Plajă 2017 a început joi, 27 iulie, şi s-a încheiat sâmbătă, 29 iulie, aducând împreună peste o sută de mii de oameni şi 17 dintre cei mai în vogă artişti români ai momentului.

Voltaj a urcat pe scenă în cea de-a doua zi de concert, sâmbătă, 29 iulie. A fost o zi maraton, cu cea mai buna muzică live pe plaja Europa FM, când i-am avut alături pe cei mai în vogă artiști ai momentului: Smiley, Loredana, Carla’s Dreams, Voltaj, Vama, Nicoleta Nucă, The Motans, Bere Gratis, Mihail, Jean Gavril, Antonia și Alina Eremia.

Trupa s-a declarat copleșită de frumusețea oamenilor adunați în număr atât de mare pe plaja Europa FM.

„Este un public incredibil aici la voi, la Europa FM. Cred că și-ar dori orice artist – fie român, fie internațional – să aibă un public ca ăsta de la voi, de la Europa FM.

E meritul nostru în timpul show-ului, dar faptul că voi îi aduceți și faptul că vă ascultă un public atât de select și de frumos e meritul vostru.

Până la urmă, știți să vă creați un public cu adevărat special, un public cultivat, niște oameni foarte frumoși care știu să se manifeste la un concert și în fața cărora ne înclinăm”, a spus Călin Goia.

Evenimentul Europa FM Live Pe Plajă a putut fi urmărit și online. În total, în cele 2 zile de concert, s-au înregistrat peste un milion de vizualizări pe toate platformele online, inclusiv pe europafm.ro.

Înregistrarea completă Europa FM Live pe Plajă 2017 poate fi urmărită pe www.livepeplaja.ro.