Voltaj cântă live „Kori Gent” în Deşteptarea – VIDEO

În emisiunea Deşteptarea de la Europa FM, George Zafiu şi Vlad Petreanu au reuşit tot ce nu le ieşise zecilor de vedete care voiau să-l ajute pe Kori Gent să-şi găsească jumătatea: au adus-o în studio pe Kori Lady. Momentul a avut loc, în premieră absolută, pe două posturi de radio simultan, la Europa FM şi Radio 21. 

Voltaj a lansat astăzi cel mai nou single, „Kori Gent”, cu o desfăşurare de forţe care a implicat un duplex la Radio 21 şi Europa FM şi integrări live ale unor animaţii pentru reţelele de socializare.

Povestea noului single, „Kori Gent”, este despre neînţelegerile care apar din lipsa comunicării, neînţelegeri care ne fac pe toţi să devenim măcar o dată în viaţă corigenţi, iar personajul principal din videoclip, Kori Gent, este un băiat albastru animat care îşi caută iubita, pe Kori Lady, pentru că aceasta s-a supărat pe el.

„Cu toţii avem probleme, fie că este vorba despre relaţii de cuplu sau de prietenie. Iar dacă nu reuşim să le comunicăm, până la urmă se ajunge la despărţiri dureroase. De atâtea ori am văzut cupluri sau găşti de prieteni care stau la o masă, cu telefoanele în mână şi comunică, dar nu între ei; fiecare este departe, în lumea lui, fără să conştientizeze că asta înseamnă îndepărtarea de prieteni, nu apropierea, aşa cum ar putea părea. Kori este un personaj care, deşi virtual, a înţeles că adevărata comunicare este cea pe care o avem când ne strângem mâinile, când ne privim în ochi”, spune Călin Goia.

 

Campania de lansare a acestui single a inclus o integrare unică pe piaţa muzicală din România între online şi onair: personajele animate au fost integrate în timp real în fotografiile din studio, iar pe Facebook a fost un mini serial live al întregii poveşti.

Campania de teasing a lansării „Kori Gent” s-a realizat via social media şi a inclus foarte multe vedete în ale căror fotografii din viaţa reală a fost “implantat” Kori Gent, care îşi caută jumătatea, o metaforă a neînţelegerilor din lipsa comunicării care sunt valabile pentru toţi, indiferent de profesie.