Confidenţialitate

Voltaj, acum la Europa FM Live pe Plajă – VIDEO LIVE

Voltaj este acum live într-unul din cele mai mari evenimente muzicale ale verii de la malul Mării Negre, Europa FM Live pe Plajă.

În cea de-a doua seară Europa FM Live Pe Plajă urcă pe scenă: Carla’s Dreams, Antonia, Smiley, Voltaj, Loredana, Bere Gratis, Nicoleta Nucă, Vama, The Motans, Mihail, Jean Gavril și Alina Eremia.

Voltaj este una dintre cele mai cunoscute trupe din România, înființată în 1982.

Solistul actual, Călin Goia, a intrat în trupă în 1999, iar de atunci, au fost lansate albume celebre precum “Asta-i viața”, “Povestea oricui”, “Dă vina pe Voltaj”, “De la capăt”, “Din toată inima”, “Kori Gent”.

Cel mai recent album a fost lansat în septembrie 2016, și este intitulat sugestiv “X”, o trimitere la cifra romană 10şi conţine 10 piese, printre care „Din toată inima”, „De la capăt”, „Kori Gent”, dar şi piese noi.

Pe lângă invitații anunțați, Europa FM a pregătit și pentru această seară o mulțime de suprize pentru cei care sunt pe plaja dintre Venus și Saturn.

Pe pagina de Facebook Radio Europa FM, puteți urmări o transmisiune specială în care concertul Europa FM Live Pe Plajă este completat cu atmosfera din backstage şi interviuri în exclusivitate cu artiştii.

Foto: Mircius Aecrim