Confidenţialitate

Voiculescu, către Cîţu: Fără concursuri aranjate, fără numiri fără concurs permanentizate, fără alte apucături USL-iste

Președintele USR PLUS i-a răspuns premierului Florin Cîţu, sâmbătă, care declarase că PNL nu va mai face compromisuri pe care să le deconteze apoi la administraţiile locale de sector sau la Primăria Capitalei.

„Îmi place cum peneliştii se înfoaie acum în alegeri promiţându-le colegilor de partid că totul li se va cuveni. Domnul Florin Cîţu îi scrie noului preşedinte PNL Bucureşti Ciprian Ciucu aşa: «fără compromisuri în 2024 în Bucureşti». Răspunsul USR PLUS Bucureşti este simplu: fără compromisuri. Punct. De astăzi, fără concursuri aranjate, fără numiri fără concurs permanentizate, fără alte apucături USL-iste. PS Era să zic şi «fără trădări» dar ar fi zis din nou cineva că atac premierul, colegii de coaliţie şi politica românească însăşi”, a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

“Eu am spus că vreau să fim cel mai mare partid politic din România. Şi asta înseamnă că vom susţine candidaţi liberali la toate primăriile de sector. Cu tot respectul, domnule primar general, în 2024 voi susţine un candidat liberal la Primăria Generală. Nu vom mai face compromisuri, compromisurile costă. Astăzi, când merg pe stradă în Bucureşti, vine lumea şi mă întreabă de ce nu este tăiată iarba în nu ştiu ce parc. PNL decontează, deşi nu are administraţiile”, a declarat Florin Cîțu, candidat pentru şefia PNL la Congresul din 25 septembrie.

FOTO: Marius Mantea