Confidenţialitate

Vlad Voiculescu: ”În general, când stai în jurul oamenilor buni, ai tot timpul de învățat” – VIDEO

Invitat în emisiunea La Radio cu Andreea Esca, jurnalistul Alex Dima a avut ocazia să-l revadă pe Vlad Voiculescu, în prezent ministrul sănătăţii, pe care l-a cunoscut în Austria.

”Pe acest om l-am cunoscut în Austria. Am găsit acolo un doctor și ne-am dus căutând vindecarea. Și l-am găsit pe acest domn ochelarist, iar din momentul în care am ajuns acolo, ne-a înfiat. Nu știa cine suntem. Ne-a căutat cazare, ne-a dus la restaurant și ne-a înveselit cât a putut el, iar la următoarea noastră vizită în Austria ne-a luat la el acasă. Acolo mai erau niște oameni. Stăteam mai mulți la el în casă”, îşi aminteşte Alex Dima.

Alex Dima şi Vlad Voiculescu povestesc la Europa FM cum au ajuns să colaboreze pentru proiectul MagiCAMP.

”În general, când stai în jurul oamenilor buni, ai tot timpul de învățat. Alex are un fel de a spune lucruri: și funny, dar și serios. E ceva ce nu pot să învăț vreodată de la el: umple spațiul când ajunge într-o comunitate”, spune Vlad Voiculescu.

”Hai să spun ce l-am învățat eu. Când am aflat că va fi noul Ministru al Sănătății, i-am spus să dea cu pumnul în masă. După aceea am descoperit că el nu poate să facă asta. Este altfel de om, mult mai elegant și nu poate să facă asta”, a completat Alex Dima în emisiunea La Radio cu Andreea Esca.