Confidenţialitate

Vlad Petreanu și Cristian Tudor Popescu sunt față în față la “Avocatul Diavolului”

Una dintre cele mai apreciate și ascultate emisiuni de la Europa FM, Avocatul Diavolului revine în această toamnă în fața ascultătorilor într-o formulă nouă: Vlad Petreanu față în față cu Cristian Tudor Popescu.

Aceasta nu este prima colaborare a lui Cristian Tudor Popescu cu Europa FM, scriitorul și gazetarul având de mai bine de trei ani o rubrică permanentă (“Judecata de joi”) în emisiunea matinală a postului, Deșteptarea cu Vlad Petreanu și George Zafiu.

Prima ediție a emisiunii Avocatul Diavolului care îi aduce față în față pe Vlad Petreanu și Cristian Tudor Popescu și pe ascultătorii Europa FM are loc vineri, 11 septembrie de la ora 13.15.

Emisiunea Avocatul Diavolului este o dezbatere săptămânală pe cea mai importantă temă a zilei în care ascultătorii își spun părerile pro sau contra, alăturându-se astfel unuia dintre jurnaliști care vor fi obligați de formatul show-ului să fie tot timpul în contradicție.

Atât Vlad Petreanu cât și Cristian Tudor Popescu își vor continua activitatea editorială din emisiunea matinală Europa FM, Deșteptarea.