Vlad Petreanu luat cu asalt,în direct, de ziua lui: Antonia, Simona Gherghe, Mona Nicolici plus taraful Romeo & The Gypsies!

Vlad Petreanu, realizatorul emisiunii matinale ‘Deșteptarea’ de la Europa FM, alături de Monica Anghel și George Zafiu a avut parte, astăzi, când își sărbătorește ziua de naștere, de o mulțime de surprize pregătite de colegii săi.

La numai câteva minute după ce matinalii au intrat în direct, în studio au dat năvală colegii de la Europa FM care i-au cântat La Mulți Ani și i-au adus un tort. A fost punctul zero de la care surprizele s-au ținut lanț.

Monica Anghel i-a adus apoi taraful Romeo & The Gypsies iar solista l-a luat pe Vlad la dans în mijlocul studioului Europa FM. Au urmat Simona Gherghe și Mona Nicolici care i-au făcut cadou… un cireș! Vlad a mai primit cadou și un tricou cu Julio Iglesias, pe care colegii l-au obligat să-l poarte astăzi, cunoscut fiind faptul că Vlad îl ‘îndrăgește’ foarte mult pe acest artist.

Glumele s-au ținut lanț, George Zafiu a vrut să știe cum era Vlad în tinerețe: ‘Noi l-am cunoscut deja bătrân!’ a spus râzând George Zafiu. Mona Nicolici a povestit în direct despre primele buletine de știri prezentate de Vlad la debutul său în televiziune și și-au amintit cu plăcere momentele amuzante de atunci, inclusiv bâlbele din transmisiile live.

Gabriela Vrânceanu-Firea, Cristian Tudor Popescu, Cristina Bazavan dar și vechi prieteni din copilărie i-au urat lui Vlad ‘La Mulți Ani!’. ‘Sunt fără cuvinte’ a mărturisit Vlad Petreanu, emoționat de întreaga desfășurare de forțe din emisiune.

Surpriza finală a fost venirea Antoniei în studioul Europa FM, artistă pe care Vlad o apreciază foarte mult și despre care le mărturisise matinalilor că își dorește să o cunoască. Antonia i-a oferit lui Vlad un tort din ciocolată și i-a cântat live.

Vlad Petreanu împlinește, astăzi, frumoasa vârstă de 45 de ani.