Vlad Petreanu, în topul celor mai apreciaţi bloggeri din România

Realizatorul emisiunii Deşteptarea, Vlad Petreanu este unul dintre cei mai apreciaţi bloggeri de către agenţiile de publicitate din România, potrivit unui studiu prezentat de reviza Biz, miercuri, în cadrul Social Media Summit Bucuresti 2015.

Vlad Petreanu, care realizează emisiunea Deşteptarea, la Europa FM, alături de George Zafiu, este prezent pe locul 6 în topul bloggerilor cu care agenţiile au ales să colaboreze cel mai mult în 2014, în timp ce influenţa lui în online îl plasează în Top 3 în România. Datele apar într-un raport comandat de revista BIZ şi făcut public, miercuri, în cadrul Social Media Summit Bucureşti 2015.

Printre domeniile în care bloggerii sunt cel mai frecvent implicaţi în activităţi de comunicare se numără FMCG, IT&C – tehnologie şi modă. Nu lipsesc nici din comunicarea în domenii precum financiar – bancar, retail, auto, home&deco, CSR, sănătate, educaţie sau asigurări.

Vlad Petreanu realizează şi prezintă alături de George Zafiu emisiunea Deşteptarea, de luni până vineri, de la 7 la 10, la Europa FM. Jurnalistul este implicat şi în dezbaterile România în Direct, alături de Moise Guran, dar şi în emisiunea din fiecare vineri Avocatul Diavolului, de la Europa FM.