Confidenţialitate

Vizita lui Victor Ponta în Georgia. Premierul a vizitat o cramă, a degustat vin și a participat la partida dintre Barcelona și Sevilla

Programul premierului Victor Ponta în Georgia a fost făcut public grație pozelor postate pe Facebook de omologul său georgian.

În fotografii, Victor Ponta este surprins stând la masă, într-o cramă, alături de alți demnitari străini dar și de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

Premierul Georgiei a postat pe pagina sa chiar și un clip video.

Guvernul de la București nu a oferit nicio informaţie despre vizita premierului român la Tbilisi. Se știa doar că șeful Guvernului a participat aseară la meciul de fotbal din Supercupa Europei între Barcelona şi Sevilla.

În schimb, pe pagina de Facebook a premierului georgian au fost publicate mai multe poze și clipuri video.

Ponta 2

În imagini se poate observa cum Victor Ponta vizitează respectiva cramă alături de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

Apoi oficialii sunt invitați să deguste câte un pahar de vin.

De precizat că aceste poze și clipuri video nu se regăsesc şi pe pagina de Facebook a premierului român.

Nu este pentru prima dată când Palatul Victoria se abține în a oferi detalii despre deplasările externe ale lui Victor Ponta.

În luna aprilie, Ponta a participat la summit-ul păcii de la Istanbul, fiind singurul lider din UE prezent, dar pe site-ul Guvernului vizita a fost ţinută secretă.

În schimb, pe pagina oficială a preşedintelui Turciei, premierul român apare în pozele de la începutul reuniunii.

SURSĂ FOTO: facebook.com/GaribashviliOfficial