Viţa de Vie, Vunk şi Electric Fence deschid lista invitaţilor speciali de la On Air Music Awards

Organizatorii, Star Management, și-au propus să creeze mai mult decât o festivitate de premiere cu participare exclusivistă, si anume să producă un adevărat spectacol, la standarde internaționale. Ca atare, trupe si artisti de top vor fi invitati pe scenă pentru a cânta live în cadrul ceremoniei.

La scurt timp dupa incheierea unui turneu de promovare de 15 concerte, principalii promotori ai rock-ului alternativ in Romania, membrii trupei Viţa de Vie vor urca pe scena On Air Music Awards pentru unul dintre momentele live.

Li se alătura Vunk – unul dintre numele noului val pop-rock, cu o ascensiune spectaculoasa in ultima perioada, ce va fi de asemenea prezent în programul Galei.

Ca urmare a prestației remarcabile din cadrul concursului național Eurovision 2013, Electric Fence a primit invitația Star Management de a cânta pe 15 aprilie, la On Air Music Awards.

Cele trei trupe deschid astfel lista de invitati ai evenimentului, urmand ca alte nume sa fie anunțate foarte curând.

Inițiativa Star Management a pornit din dorința recunoașterii și aprecierii celor mai însemnați oameni ai muzicii românești, ce au o reală și substanțială contribuție pentru promovarea acesteia, în țără și în străinătate.

Gala On Air Music Awards, susţinută de Europa FM, aduce împreună pe covorul roșu artiști, producători, regizori, manageri și alți reprezentanți de seamă pentru Industria muzicala româneasca.