Viţa de Vie te aşteaptă la Europa FM Live pe Plajă – VIDEO

Vita de Vie

 

Europa FM Live Pe Plajă are loc pe 29, 30 și 31 iulie, pe plaja dintre Venus și Saturn, când vor urca pe aceeași scenă unii dintre cei mai iubiți artiști români. În total, peste 18 ore de muzică bună!

Începând cu ora 19:30, de vineri până duminică, Europa FM Live pe Plajă va oferi amintiri de neuitat.

Viţa de Vie va urca pe scena Europa FM Live pe Plajă duminică, 31 iulie.

Până la întâlnirea cu fanii la malul mării, Viţa de Vie lansează invitaţia video pe europafm.ro:

 

Tot duminică, alături de cei de la Viţa de Vie vor mai urca pe scena Europa FM Live pe Plajă 2016 şi Robin and the Backstabbers, Byron, Zdob şi Zdub, Les Elephants Bizzares şi Grimus.

Europa FM Live pe Plajă 2016 se va întinde, în premieră, pe durata a trei zile, toate concertele urmând să înceapă la ora 19:30. Vineri, sâmbătă şi duminică intrarea va fi liberă la Europa FM Live pe Plajă, fără limită de vârstă.

Toate informaţiile reactualizate despre Europa FM Live pe Plajă 2016 pot fi accesate direct pe www.livepeplaja.ro.

Europa FM Live pe Plaja 2016 - #OcupamMarea

Viţa de Vie înseamnă Adrian Despot (voce, chitară), Adrian Ciuplea (chitară bas), Cezar Popescu (chitară), Sorin “Pupe” Tănase (tobe, co-fondator), Mihai Ardelean (clape).

Pentru Viţa de Vie, 2016 reprezintă un an aniversar. Aceştia sărbătoresc 20 de ani de carieră şi pentru că fanii lor sunt cei care i-au susţinut în tot acest timp, în fiecare zi de 20 a lunii, trupa dezvăluie subscriberilor un material nou.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS