Vița de Vie celebrează 20 de ani de activitate printr-un concert la Arenele Romane, pe 20 februarie – VIDEO

Trupa Vița de Vie împlineşte 20 de ani de la înființare, iar momentul va fi marcat printr-un concert care va avea loc pe 20 februarie, la Arenele Romane, potrivit AGERPRES.

Concertul va cuprinde atât piese care se regăsesc pe primul lor album, “Rahova“, lansat în 1997, demo-urile din 1996 care l-au precedat, cât şi piese noi, în primă audiție, de pe albumul care urmează să apară în această toamnă.

“Matematic, 20 de ani de Vița de Vie înseamnă jumătate din viața mea. Sunt 20 de ani trăiți la intensitate maximă și scurși parcă într-o clipă. Cu multele bune și inevitabilele rele, uitându-mă înapoi, n-aș schimba aproape nimic, pentru că am făcut asta din pasiune și ne-am bucurat de fiecare secundă”, mărturisește liderul formației, Adrian Despot.

“Faptul că încă suntem pe scenă după 20 de ani, iar piesele noastre sunt cântate cu aceeași bucurie, atât de noi, cât mai ales de public, este mai mult decât am visat vreodată. Am avut niște prieteni extraordinari care ne-au fost alături în această călătorie și au crezut în noi necondiționat, amortizându-ne căderile și împingându-ne mereu înainte. Sunt fanii noștri, cărora le datorăm ‘vârsta’ la care am ajuns. Am crescut, practic, împreună și am avut grijă unii de ceilalți”, adaugă el.

Cei care vor să participe la concertul aniversar îşi pot achiziţiona biletele din reţeaua ambilet.ro la preţul de 50 de lei până pe 31 ianuarie, iar după această dată, biletele vor avea preţul de 65 de lei.

20 de ani cu voi, pe 20 februarie, la Arenele Romane.* Bilete:** Early Bird: 50 lei până la 31 #ianuarie 2016** 65 lei, în perioada 1 – 20 februarie 2016Detalii FB.com/events/203380849998587Hai!

Posted by Vița de Vie on domingo, 24 de enero de 2016