Viscol pe A2. Se închide circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe sectorul cuprins între Cernavodă și Constanța

Începând cu ora 16.30, se închide circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe sectorul de autostradă A2 cuprins între Cernavodă și Constanța, din cauza viscolului puternic ce reduce vizibilitatea spre zero.

Se circulă deviat pe DN 22C, între Cernavodă și Murfatlar, și pe DN 3, între Murfatlar și Constanța.

Politia rutieră, împreună cu utilajele CNAIR S.A. vor asigura evacuarea autovehiculelor aflate pe sectorul afectat, în sistem de trafic controlat.

Având în vedere că începând cu ora 07:00 a intrat în vigoare codul portocaliu de ninsori abundente, temporar viscolite și vizibilitate scăzută, polițiștii recomandă conducătorilor auto să plece la drum doar în cazuri de strictă necesitate. Cele mai afectate județe de condițiile meteorologice extreme din această perioadă sunt Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Constanța, Tulcea și municipiul București.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33, 021/9360 sau 0800.800.301.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS