Confidenţialitate

Virusologul șef al Germaniei spune că pandemia va dispărea doar odată cu vaccinarea | AUDIO

Virusologul șef al Germaniei, doctorul Christian Drosten, avertizează într-un interviu acordat postului Deutsche Welle că pandemia de coronavirus nu se va sfârși până ce mare parte din populația lumii nu se va vaccina împotriva COVID-19.

În cel mai bun caz, acest lucru se va putea întâmpla cel mai devreme la finalul anului viitor, spune medicul german.

Cred că va dura până la finalul anului viitor, până ce o mare parte a populației va avea acces la vaccin. Este o mare distanță de la momentul acordării primei aprobări pentru producerea unui vaccim împotriva COVID-19 până la aprovizionarea efectivă a întregii populații.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Virusologul șef al Germaniei mai spune că, în acest moment, cea mai critică situația se înregistrează în India, unde spune el, situația aproape a scăpat de sub control.

Doctorul Christian Drosten adaugă că în Germania, Spania, Spania și Franța vor fi tot mai multe cazuri noi de sars cov doi odată cu venirea frigului.

Vom vedea o creștere a numărului de cazuri în Europa, în Franța, în Marea Britanie, în Spania, de asemenea, în Germania. Trebuie să acționăm foarte devreme, foarte prompt, într-un fel care poate fi ajustat, suportabil pentru economie, și în același timp, țintit, ceea ce este foarte dificil.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.