VIRAL: Donald Trump ”cântă” piesa The Chainsmokers – Closer – VIDEO

Discursurile lui Donald Trump inspiră unele dintre cele mai poplare virale. În această dimineață, în Deșteptarea, am ascultat împreună remixul construit din discursurile președintelui SUA pe piesa The Chainsmokers – ”Closer”. Înregistrarea încarcată pe canalul de YouTube TrumpSings la finalul lunii noiembrie a a nului trecut a ajuns la peste 7.000.000 de vizualizări și a devenit din nou virală în aceste zile, după ce o publicație americană a reluat clipul în contextul celor mai recente afirmații făcute de DOnald Trump referitoare la Suedia și un atac terorist imaginar.

Weekendul trecut, într-un discurs, Donald Trump a vorbit despre turbulențe în liniștitul stat. „Priviţi ce s-a întâmplat în Germania, priviţi ce s-a întâmplat aseară în Suedia. În Suedia! Priviţi ce s-a întâmplat la Bruxelles, la ce se întâmplă peste tot în lume, la Nisa, la Paris”, a fost declarația lui Donald Trump. Imediat după această declarație, a apărut hashtagul „aseară în Suedia”, iar printre cei care l-au luat în râs pe preşedintele american a fost inclusiv un fost premier suedez.

Pe canalul de YouTube amintit, Donald Trump nu cântă doar piesa The Chainsmokers – ”Closer”, chiar dacă aceasta este cea mai de succes de până acum. Printre piesele remixate din discursurile lui Trump se află și hitul ”Treat You Better”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS