Confidenţialitate

Jurnalista Europa FM, Viorica Ștefan, premiată la Superscrieri pentru al doilea an consecutiv | GALERIE FOTO

Reporterul Europa FM, Viorica Ștefan, a obținut luni seară premiul III la categoria „Audio-podcast”, în cadrul galei Superscrieri. Colega noastră a fost recompensată pentru reportajul „Viață irosită în cazinouri”, difuzat în emisiunea Lumea Europa FM.

La a XIII-a ediție a premiilor Superscrieri, acordate de Fundația Friends For Friends, s-au înscris sute de materiale jurnalistice (investigații și reportaje) atât din presa centrală cât și locală. Juriul, format din 25 specialiști din media, a nominalizat 47 de materiale la cele nouă categorii de premii: Audio/Podcast, Debut Jurnalistic, Presă Locală, Opinie, Investigație, Reportaj, TV & Video-Jurnalism, Fotografia Anului în Media și Civic Influencers.

„Superscrierea Anului” a fost declarată seria de investigații „Azilele groazei” realizată de Ovidiu Vanghele (Centrul de Investigații Media) și Bianca Albu (Buletin de București).

Citește aici materialul Vioricăi Ștefan premiat la gala Superscrieri: Lumea Europa FM: Viață irosită în cazinouri | Reportaj

Sursa foto: Viorica Ștefan