Viorica Dăncilă sesizează CCR: ”Singura situaţie incertă pe care o avem în acest moment este creată de domnul preşedinte Klaus Iohannis”

„Nu ne putem permite să schimbăm miniştri după ce au fost preluate dosarele, după ce au fost stabilite priorităţile pe fiecare domeniu în parte. De aceea, astăzi am sesizat CCR pentru a soluţiona acest blocaj creat de domnul preşedinte.

Nu ne-am dorit acest lucru, nu-mi doresc acest lucru dar, aşa cum am spus anterior, interesul României este mai presus de ambiţii, de joc politic sau de o campanie electorală”, a declarat Viorica Dăncilă, vineri, în ședința Guvernului.

„Singura situaţie incertă pe care o avem în acest moment este creată de domnul preşedinte Klaus Iohannis prin blocajul numirii miniştrilor în două domenii importante, mă refer la Dezvoltare Regională şi administraţie publică, dar şi la Ministerul Transporturilor. Cred că nu jocul politic trebuie să fie cel care să dicteze în această perioadă, cred că este important interesul României”, a declarat Viorica Dăncilă.

Măsura de a sesiza CCR în cazul întârzierii unei decizii de la Cotroceni privind noile numiri în Guvern a fost anunțată de Viorica Dăncilă încă de joi, după cum ați putu afla de la Știrile Europa FM.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS