Premierul confirmă că pregătește remanierea echipei sale

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a anunţat miercuri, înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD, că va exista o remaniere guvernamentală, iar lunea viitoare va finaliza evaluarea.

„O remaniere va exista. Luni termin evaluarea”, a precizat ea, la Palatul Parlamentului.

La rândul său, președintele Consiliului Județean, Marian Oprișan a spus că vor fi schimbați miniștrii care nu au știut să-și prezinte realizările.

Miniştrii care nu comunică nu au ce căuta în funcţii guvernamentale, iar Paul Stănescu „nu a comunicat deloc”, a declarat miercuri preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan.

„Toţi miniştrii Cabinetului trebuie să iasă public şi să explice măsurile bune pe care le-au luat, măsuri care sunt de natură ca cetăţenii României să aibă o viaţă mai bună. Cei care nu comunică nu au ce să caute în funcţii guvernamentale, pentru că în primul rând calitatea de ministru este o calitate politică care e de natură să aducă de fiecare dată în faţa cetăţenilor măsurile pe fiecare domeniu pe care îl conduce un ministru”, a afirmat Oprişan, la Parlament, înainte de începerea şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Întrebat dacă Paul Stănescu a comunicat bine, Oprişan a spus: „În opinia mea, nu, nu a comunicat deloc. Este colegul meu, este om destoinic, un preşedinte de Consiliu Judeţean bun, dar la capitolul comunicare în ceea ce priveşte activitatea MDRAP aceasta nu a existat”. „Olguţa Vasilescu este un om foarte determinat”, a adăugat el, întrebat dacă Lia Olguţa Vasilescu ar un ministru mai bun al Dezvoltării decât Paul Stănescu.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS