Viorel Cataramă candidează la şefia PNL şi promite susţinerea căsătoriilor gay

Viorel Cataramă și-a depus azi candidatura pentru șefia Partidului Național Liberal, în prezența a 3 susținători.

Este al treilea candidat la președinția partidului, după Ludovic Orban și Cristian Bușoi.

La depunerea candidaturii, Viorel Cataramă a declarat că, în cazul în care va fi ales președintele PNL, partidul va susține căsătoriile homosexuale și va fi de acord și ca aceste familii să adopte și copii.

Dacă voi fi ales, PNL va fi de acord cu căsătoriile homosexuale şi va fi de acord cu adopţiile de către aceste familii a copiilor. Fac această declaraţie în baza moralei creştine – piatră de temelie a dreptei – şi pot să justific această afirmaţie. (…) Noi suntem creştini, cartea noastră de căpătâi e Biblia. În Biblie spune că Dumnezeu a făcut pe om şi i-a dat anumite calităţi. Homosexualii au această înclinaţie nu pentru că aşa e cool, ci pentru că aşa sunt ei, aşa simt. Dumnezeu a îngăduit ca aceşti oameni să aibă această înclinaţie, nu este o boală care poate fi tratată, este un dat. Dacă Dumnezeu a îngăduit ca aceşti oameni să existe, cum poate să vină un muritor şi să nu fie de acord cu ce a spus Dumnezeu sau cu ce a făcut Dumnezeu”, a afirmat Viorel Cataramă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Viorel Cataramă, în prezent lider al PNL Sector 2, a mai declarat că îşi doreşte succesul pe care l-a avut Donald Trump la alegerile din Statele Unite. ”Sunt un mic Trump al PNL-ului”, a adăugat Viorel Cataramă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Ludovic Orban și Cristian Bușoi și-au depus ieri candidaturile pentru șefia PNL. Congresul va avea loc pe 17 iunie.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS