Confidenţialitate

Vineri începe Arad Open Air Festival

Vineri începe prima ediție a Arad Open Air Festival. Participanții vor avea parte de trei scene pe Aeroportul Internațional din Arad: Airplane Main Stage, ABC Stage și Captain Stage.

Printre cei care vor urca pe scenele festivalului se numără Goran Bregović, ATB, Nervo, Anna Tur, Maayan Nidam, Mahmut Orhan, Tofu Productions, Neverdogs, Yousef și Jose Maria Ramon.

Accesul la Arad Open Air Festival

Accesul la Arad Open Air Festival se va putea face astfel: începând de vineri, 14 septembrie, un autobuz pus la dispoziție de organizatori va circula spre aeroport din 15 în 15 minute în intervalul 18:30 – 00:15. Stația de plecare a autobuzului va fi Intrarea Obor (Stația Obor Poarta 1), următoarea oprire va fi Stația Pomenirea (pe Strada Bodrogului), apoi aeroportul și retur. Sâmbătă autobuzele vor circula în același interval, în timp ce duminică, 16 septembrie, programul va fi prelungit până la ora 01:15.

Organizatorii propun participanților care vin cu mașina proprie la festival următoarele variante de parcare: Strada Pădurii (parcare amenajată), zona străzii Bodrogului, zona străzii Dorobanți. Apoi se recomandă folosirea autobuzului pus la dispoziție sau mersul pe jos (20 – 30 minute de mers).

În zona de acces a festivalului, de la sensul giratoriu care duce către aeroport, transportul va fi restricționat pentru a fluidiza traficul și accesul la festival. În interiorul aeroportului vor avea acces doar mașinile care contribuie la organizarea evenimentului și autoutilitarele speciale.